Skip to main content
Algemeen

De twee projectmenu’s

By 4 januari 2018januari 16th, 2018No Comments

Via de projectmenu’s kan je wisselen tussen accounts en projecten waar je toegang toe hebt. Omdat je binnen BIMlink toegang kan hebben tot meerdere accounts biedt het projectmenu je de mogelijk te wisselen tussen die accounts. Op die manier hoef je niet voor ieder account opnieuw in te loggen.

Het eerste projectmenu bevindt zich aan de bovenkant van het scherm. Door op het actieve project te klikken opent een pulldown-menu met alle accounts en projecten waar je toegang toe hebt. Alleen via dit menu kan je tussen accounts wisselen.

Als je het handiger vindt dat het projectmenu open blijft staan hebben we nog een tweede menu gemaakt. Door op de drie horizontale streepjes in de linkerbovenhoek te klikken opent het tweede menu met de projecten van het actieve account. Dit menu blijft staan als je tussen pagina’s of projecten wisselt.

Projecten kunnen onderverdeeld zijn in hoofd- en subprojecten. Door deze gelaagdheid aan te brengen is het mogelijk informatie onder te verdelen in kleinere stukken. Hierdoor blijft het overzichtelijk en is het sneller te vinden. Hoe de projecten zijn ingedeeld kan per account en per project verschillen.

Extra hulp nodig?

Wij helpen u graag.

Leave a Reply