Project Manager

Downloaden

By 16 april 2018maart 11th, 2019No Comments

Hieronder vind je een link waarmee je de lokale versie van de DeltaPi Project Manager kan downloaden. Voor het installeren is geen licentiecode nodig. De licentie wordt automatisch opgehaald na het inloggen.

DeltaPi

De versie van de DeltaPi Project Manager die je hier kan downloaden in uitsluitend bedoeld om gebruikers van BIMlink inzicht te geven in de geometrische modellen van de projecten die op BIMlink staan. De Project Manager kan echter nog veel meer, bijvoorbeeld im- en exporteren vanuit Autodesk Revit. Hierdoor kunnen parameters eenvoudig in de Project Manager worden aangepast en terug worden geschreven naar het Revit-model.

Dit is slechts een voorbeeld van de vele opties waarmee DeltaPi je kan helpen een model te maken en te beheren. Ga voor meer informatie naar de website van DeltaPi.

Extra hulp nodig?

Wij helpen u graag.