Skip to main content
Project Manager

Interface

By 16 april 2018No Comments

De Project Manager van DeltaPi is een uitgebreide 3D viewer. Gebruikers kunnen met hun BIMlink gegevens de laatste versie van het 3D model downloaden en bekijken. Alle eigenschappen van de elementen zijn te zien in de viewer, op basis van deze eigenschappen kunnen zeer verfijnde selecties gemaakt worden. Daarnaast kunnen complexe acties worden geautomatiseerd door scripts te maken.

Inloggen

Om modellen te kunnen downloaden of uploaden moet eerst worden ingelogd in BIMlink. Ga linksboven naar het programma menu en kies de optie BIMlink. Er volgt een login scherm waar de BIMlink account details ingevuld moeten worden.

Project selecteren

Na ingelogd te zijn verschijnt een keuzescherm met alle BIMlink projecten waar de gebruiker toegang toe heeft. De accountbeheerder kan per gebruiker de toegang tot de Project Manager in en uit schakelen en bepalen of er alleen gedownload of ook nieuwe versie geüpload mogen worden. Met de knop selecteren (1) wordt het model gedownload. De knop uploaden (2) spreekt voor zich en stuurt het geopende model naar de BIMlink database.

1
2

Extra hulp nodig?

Wij helpen u graag.