Skip to main content
API

DeltaPi Project Manager

By 7 juli 2022maart 2nd, 2023No Comments

Met de DeltaPi Project Manager kunnen 3D BIM-modellen vanuit IFC of Revit naar de BIMlink database geüpload worden. De applicatie is te gebruiken als Revit-plugin voor het converteren van Revit bestanden, maar ook als stand-alone applicatie voor het converteren van IFC bestanden.

DeltaPi Project Manager installeren

Hieronder vind je een link waarmee je de lokale versie van de DeltaPi Project Manager kan downloaden. Voor het installeren is een licentiecode nodig. BIMlink accounts met het pakket 3D-objecten hebben recht op ten minste één gedeelde licentie. De accountbeheerder heeft hier toegang toe. Met de onderstaande installer kan de Project Manager op een windows pc geïnstalleerd worden.

DeltaPi Project Manager Lokaal 8.34 build 4 dpi-8.34-b004-lokaal.exe

Extra functionaliteiten

De Project Manager helpt om data uit uw BIM-model efficiënt te kunnen benaderen en beheren. Het is een tool die een 3D-model eenvoudig grafisch weergeeft en die het mogelijk maakt snel data op te roepen voor onderdelen die voor u van belang zijn. Het is een krachtige tool om de eigenschappen bij de geometrie te controleren en corrigeren met gescheiden verantwoordelijkheden op data en geometrie.

Extra hulp nodig?

Onze helpdesk is doordeweeks van 9:00 tot 17:00
telefonisch te bereiken op: +31 70 219 08 00