Skip to main content
Documenten

Documentensets

By 11 februari 20203 Comments

In het hoofdstuk documentensets (1) staan alle documentensets. Sets kunnen gebruikt worden om documenten te bundelen. Bijvoorbeeld alle documenten die voor een bepaalde vergunningsaanvraag. Per document kan de keuze gemaakt worden of er een specifieke versie aan de set wordt toegevoegd, of altijd de laatste versie.

Door op de naam van de set (2) te klikken wordt de betreffende documentenset geopend en kunnen alle documenten bekeken worden. Met de knop toevoegen (3) kunnen nieuwe documentensets aangemaakt worden.

1
2
3

Documenten toevoegen aan een set

Met de knop toevoegen aan documentenset (1) op de detailpagina van het betreffende document kan een specifieke versie van dit document worden toegevoegd aan een documentset naar keuze.

1

Vervolgens verschijnt het scherm ‘Aan documentenset toevoegen’. In het veld toevoegen aan documentenset (1) kan middels een dropdown menu een documentenset gekozen worden. Er zijn twee opties voor het selecteren van een specifieke versie (2):

  • Altijd de laatste versie in de set: met deze optie behoord altijd de laatste versie van dit document tot de documentenset. Wanneer er dus een nieuwe versie wordt geplaatst, vervangt deze de oude versie in de documentenset.
  • Alleen de huidige versie in de set: deze optie voegt specifiek de huidige versie van het document toe aan de documentenset. Deze versie blijft altijd gekoppeld aan deze set.
1
2

Meerdere documenten toevoegen aan een set

Er kunnen ook meerdere documenten tegelijk aan een documentenset toegevoegd worden. Na het maken van een selectie (1) kunnen deze documenten met de knop toevoegen aan documentenset (2) aan een documentenset naar keuze worden toegevoegd.

1
2

Extra hulp nodig?

Wij helpen u graag.