Skip to main content
Release notes

BIMlink 3.4.4

By 6 oktober 2020oktober 8th, 2020No Comments

Kleine update met een grote nieuwe feature: Gebruikers kunnen er nu zelf voor kiezen of zij via e-mail een notificatie willen ontvangen als er nieuwe Communicatie of Documenten binnen een account geplaatst zijn. Daardoor worden gebruikers sneller op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen binnen een project en hoeven zij niet meer per se in te loggen om te zien of er nieuwe gegevens beschikbaar zijn.

Nieuw

  • Gebruikers kunnen er voor kiezen e-mailnotificaties te ontvangen als er nieuwe Communicatie of Documenten binnen een account geplaatst zijn.
  • Van alle input die via formulieren of anderszins wordt toegevoegd worden losse spaties aan het begin en eind verwijderd. Hierdoor wordt de informatie een soort van “schoongemaakt” en blijft het geheel netter zonder dat gebruikers er iets voor hoeven te doen.

Bugfixes

  • Gefixt: Bij het wijzigen van documentdetails werden foutief de gemaakte relaties met andere documenten verwijderd. Nu blijven de relaties weer netjes bestaan en worden alleen de gewijzigde gegevens opgeslagen.

Extra hulp nodig?

Wij helpen u graag.